Heerlijke salade van peer en gorgonzola, walnoten en een friszure dressing. Recept voor 4 personen. Klaar in minder dan 10 minuten.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 25-08-2014, dit recept is voor 4 personen en duurt 10 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Schil de peren met behulp van een dunschiller. Snijd de peren in partjes en haal het klokhuis eruit.
Was de little gem sla en pers het sap van een halve citroen.
Voeg honing, witte wijnazijn, sap van een halve citroen en mosterd toe aan een kleine kom. Meng met behulp van een garde tot een dressing terwijl je langzaam de olijfolie erbij schenkt.
Proef, en breng de dressing op smaak met peper en zout.
Scheur de little gem salade in grove stukken en leg op een bord. Verkruimel de walnoten en verdeel samen met de gorgonzola kaas over de salade.
Verhit een aantal eetlepels zonnebloemolie in de grote bakpan. Bak de peren een aantal minuten en voeg toe aan de salade. Schenk de dressing over de salade heen en serveer direct. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.