Op zoek naar een snelle en lekkere salade? Maak eens een rode bietensalade met vijgen en rode port dressing. Klaar in 20 minuten.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/rode-bietensalade-met-vijgen
Maak in de tussentijd de gemengde sla schoon en droog deze met een sladroger of schone keukendoek. gebruik een kleine bakpan om de pijnboompitjes kort te roosteren. Je hoeft geen boter of olijfolie in de pan te doen, rooster de pijnboompitjes dus droog. Houdt deze wel in de gaten, aangezien pijnboompitjes heel erg snel kunnen aanbranden. Voeg een klein beetje zout toe aan de pan en haal de geroosterde pijnboompitjes uit de pan.
Rode bietensalade met vijgen
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.