Gebruik saucijzen eens in een pasta. Deze pasta met saucijs, tomaten en spinazie heeft een krachtige smaak. Heerlijk doordeweeks gerecht.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 26-05-2016, dit recept is voor 2 personen en duurt 20 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 07-11-2024
Pel en snijd de ui en knoflook in fijne stukjes. Maak de spinazie schoon, zorg dat er geen zand en vuil op de blaadjes zit. Maak de spinazie droog met behulp van een sla centrifuge.
Snijd de saucijzen en geroosterde paprika in stukjes en zet opzij. Vul de grote pan met water en breng aan de kook. Voeg eventueel zout toe aan het water.
Kook de pasta naar keuze aan de hand van de verpakking.
Verhit olijfolie in de grote bakpan en fruit de gesneden ui en knoflook 2 minuten aan. Voeg dan de gesneden saucijzen toe en bak deze een aantal minuten mee.
Voeg de verse spinazie toe, afhankelijk van de grootte van de bakpan zul je dit wellicht in delen moeten doen. Voeg gedroogde oregano, geroosterde paprika en tomaten toe, zodra de spinazie geslonken is. Zet het vuur op middel-laag en laat de pasta saus een aantal minuten koken.
Roer af en toe, breng op smaak met peper en zout. Giet de pasta af. Serveer de pasta met de saucijzen, tomaten en spinazie saus. Verkruimel de feta kaas over het gerecht. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.