Makkelijke en snelle pasta met broccoli en pesto, geserveerd met champignons en paprika. Klaar in 20 minuten, recept voor 4 personen.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 19-12-2015, dit recept is voor 4 personen en duurt 20 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Pel de rode ui en knoflooktenen. Snijd de rode ui in halve dunne ringen en de knoflooktenen zo fijn als je kunt.
Controleer de champignons en maak deze schoon met een champignonborsteltje of keukenpapier. Snijd de champignons in vieren en de broccoli in kleine roosjes.
Verwijder de zaadlijsten uit de rode paprika en snijd de paprika in stukken die niet te klein zijn.
Vul een middelgrote pan met water en zout, of gebruik groentebouillon voor meer smaak, en breng aan de kook.
Kook de pasta volgens de verpakking, tot deze al dente (beetgaar) is. De kooktijd verschilt per soort. Verhit olijfolie in een grote bakpan op middelhoog vuur en fruit de rode ui ongeveer 2 minuten aan.
Voeg dan de broccoli roosjes toe en bak nog enkele minuten langer. Voeg de gesneden knoflook, champignon kwarten en paprika stukjes toe en bak dit nogmaals enkele minuten langer.
Voeg de pesto en 2 eetlepels water toe. Meng goed en breng op smaak met peper en zout. Giet de pasta af en serveer met de broccoli en pesto saus. Garneer eventueel met basilicumblaadjes., eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.