Deze notenrijstsalade met geitenkaas is lekker als (vegetarische) lunch of voorafje. Recept voor 4 personen, klaar in een half uur.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 03-11-2014, dit recept is voor 4 personen en duurt 30 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Kook de notenrijst aan de hand van de verpakking gaar, dit duurt meestal 15 tot 20 minuten. Snijd de 2 puntpaprika's in middelgrote blokjes.
Bak de spekreepjes in de middelgrote bakpan krokant. Laat de notenrijst afkoelen tot lauwwarm. Meng de rucola melange, blokjes puntpaprika door de notenrijst heen.
Verkruimel wat geitenkaas over de rijst heen. Besprenkel de salade met olijfolie en garneer met wat alfalfa. Breng het gerecht op smaak met peper en zout. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.