Heel simpel recept voor krokante parmezaanse kip. Klaar in maar 20 minuten, recept voor 4 personen. Lekker met aardappelen en een salade.
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/krokante-parmezaanse-kip
Snijd de teentjes knoflook in fijne stukjes. Verwijder eventueel overtollig vet en spieren van de kipfilets. Breng de kipfilets op smaak met peper en zout.
Voeg bloem toe aan een diep bord, 3 eieren aan een andere en ongeveer 50 gram fijn geraspte Parmezaanse kaas en paneermeel aan het laatste bord.
Haal de kipfilet door de bloem, daarna door het ei en als laatste het kaas-paneermeel mengsel. Herhaal deze stap voor de resterende kipfilets en zorg dat ze volledig bedekt zijn.
Voeg een klont boter toe aan een grote bakpan. Bak de kipfilets goudbruin en krokant aan beide kanten. Bak dan de fijngesneden knoflook nog even mee tot de kip gaar is. Eet smakelijk!
Gratis profiel aanmaken op Ohmydish en bewaar al je favoriete recepten, je eigen recepten of stel je eigen weekmenu’s samen.
Profiel aanmakenMet warm weer heb je meestal geen zin om uren in de keuken te staan. Het is deze zomer heerlijk genieten met deze makkelijk te volgen recepten. Van frisse salades tot heerlijk geurende barbecue recepten, recepten met seizoensgroenten, de lekkerste ijsjes en meer!