Heel simpel recept voor krokante parmezaanse kip. Klaar in maar 20 minuten, recept voor 4 personen. Lekker met aardappelen en een salade.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 16-09-2014, dit recept is voor 4 personen en duurt 20 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 17-09-2024
Snijd de teentjes knoflook in fijne stukjes. Verwijder eventueel overtollig vet en spieren van de kipfilets. Breng de kipfilets op smaak met peper en zout.
Voeg bloem toe aan een diep bord, 3 eieren aan een andere en ongeveer 50 gram fijn geraspte Parmezaanse kaas en paneermeel aan het laatste bord.
Haal de kipfilet door de bloem, daarna door het ei en als laatste het kaas-paneermeel mengsel. Herhaal deze stap voor de resterende kipfilets en zorg dat ze volledig bedekt zijn.
Voeg een klont boter toe aan een grote bakpan. Bak de kipfilets goudbruin en krokant aan beide kanten. Bak dan de fijngesneden knoflook nog even mee tot de kip gaar is. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.