Deze heerlijke kip piccata kent zijn oorsprong in Italië. Het is een dun stukje kip in een zachte en frisse saus van citroen, kappertjes en boter.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/kip-piccata
Kip piccata
Voeg de boter dan in blokjes toe en roer ondertussen, door het toevoegen van de boter zal de saus dikker en extra zacht en vol van smaak worden. Leg de kipfilets terug in de saus en voeg dan ook de kappertjes toe. Breng het geheel op smaak met peper en zout en serveer direct met bijvoorbeeld pasta, rijst of aardappelen en een frisse groene salade. Garneer eventueel met verse peterselie. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.