Een gemarineerde schouderkarbonade met uiensaus is eens iets anders dan een standaard stukje vlees. Probeer het maar eens!
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/gemarineerde-schouderkarbonade
Bestrooi het vlees met peper en zout en meng de marinade met de schouderkarbonades en laat deze minimaal 1 uur marineren. Hoe langer je deze laat marineren, hoe smaakvoller deze zal zijn. Je kunt het vlees marineren in de kom, maar je kunt ze ook eventueel in een hersluitbare zak doen.
Gemarineerde schouderkarbonade
Verwijder de stukken gember en serveer de schouderkarbonade met bijvoorbeeld aardappels en broccoli.
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.