Perfect recept voor tijdens de feestdagen, deze gekarameliseerde pecannoten rijst met ovengebakken tomaten zijn voor 2 personen.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/gekarameliseerde-pecannoten-rijst-met-ovengebakken-tomaten
Pel de teentjes knoflook en snijd doormidden, voeg toe aan de ovenschaal. Bak 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Kook de rijst aan de hand van de instructies op de verpakking. Meng 100 ml olijfolie samen met het sap van een sinaasappel, zeste van een sinaasappel, sap van een citroen en de zeste van een citroen. Voeg dan een eetlepel komijnpoeder, een eetlepel korianderpoeder en 100 gram rode besjes. Snijd het lenteuitje in kleine stukjes.
Gekarameliseerde pecannoten rijst met ovengebakken tomaten
Smelt suiker in een andere middelgrote bakpan totdat de suiker een bruine kleur heeft gekregen. Voeg de pecannootjes en amandelen toe, bedek met de karamel. Laat afkoelen op een bakplaat.
Leg de ovengebakken tomaten op een bord met de tartaartjes en de rijst. Giet de dressing er overheen. Breek de gekarameliseerde pecannoten en amandelen en verdeel deze over het bord.
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.