Deze gehaktballetjes met mozzarella in tomatensaus uit de oven eet je met een lekker stokbrood erbij. Klaar in 45 minuten, recept voor 4 personen.
Recept printen Bekijk reacties (2) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/gehaktballetjes-met-mozzarella-in-tomatensaus-uit-de-oven
Vorm in je handen gehaktballetjes van ongeveer 2.5 cm breed, leg deze op het bord.
Gehaktballetjes met mozzarella in tomatensaus uit de oven ingrediënten
Voeg tomatenblokjes, tomatenpuree en een aantal verse basilicum bladeren toe. Breng de tomatensaus op smaak met peper en zout. Laat de saus in ongeveer 5 minuten indikken. Zet het vuur uit en plaats de gehaktballetjes terug in de pan.
Snijd de mozzarella bol in evenredige stukken en verdeel deze tussen de gehaktballetjes door. Plaats de pan met de gehaktballetjes en tomatensaus in de voorverwarmde oven (let er wel op dat deze in de oven kan!). Bak 20 - 25 minuten lang, afhankelijk van hoe krachtig de oven is. Controleer tussentijds.
Maak het gerecht af door er een aantal basilicum bladeren te verdelen over de bovenkant. Serveer eventueel met een stokbrood. Eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.