Heerlijk simpel doordeweeks recept voor gehaktballen, lekker met aardappelpuree. Recept voor 4 personen, klaar in een uurtje tijd.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 12-08-2014, dit recept is voor 4 personen en duurt 1 uur.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 26-04-2024
Snijd de uien en knoflook in fijne stukjes. Voeg toe aan een grote kom en voeg het gehakt toe. Voeg zout, peper, knoflook, 2 eieren en paneermeel toe.
Gebruik een vork of je handen om van het mengsel gehaktballen te maken.
Verhit 300 gram boter in een braadpan met dikke bodem. Voeg de gehaktballen toe aan de braadpan zodra de boter gesmolten is.
Bak de gehaktballen in 15 minuten goudbruin op middelhoog vuur. Serveer de gehaktballen met bijvoorbeeld een lekkere aardappelpuree en een salade.
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.