Voor de liefhebber van aubergines is dit een recept met een Japanse twist. Geglazuurde aubergine met miso is klaar in 30 minuten.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/geglazuurde-aubergine-miso
Druip wat zonnebloemolie op de aubergine aan beide kanten en plaats deze met de platte kant naar beneden op de ovenschaal. Bak de aubergine nu in 20 minuten gaar.
Plaats de aubergine nu terug in de oven en bak deze nog 3 tot 4 minuten met behulp van de grill-stand, of tot de miso gekaramelliseerd is. Garneer met gesneden lenteui en sesamzaadjes. Deze aubergine is heerlijk in combinatie met wat noedels en rijst. Dit gerecht heet ook wel "nasu goma". Eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.