Dit recept voor gebakken tonijn met kruidenkorst is klaar in 10 minuten. Recept voor 1 persoon, lekker met komkommer en cherry tomaatjes.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 26-06-2015, dit recept is voor 1 persoon en duurt 10 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 26-04-2024
Maak het kruidenmengsel door simpelweg de gemalen kruiden te mengen. Verdeel het kruidenmengsel over het bord.
Dep de tonijnsteak droog met keukenpapier. Bedek de gehele buitenkant van de tonijnsteak door deze door het kruidenmengsel te halen.
Verhit de middelgrote bakpan op middel-hoog vuur. Voeg geen boter of olijfolie toe aan de pan. De tonijnsteak heeft maar een aantal minuten nodig. Plaats de tonijnsteak in de pan zodra deze heet genoeg is. Bak de tonijnsteak aan alle kanten 1 minuut lang.
De binnenkant van de tonijn moet een mooie kleur krijgen, zoals te zien is op de foto's. Voeg optioneel als garnering komkommerlinten en gehalveerde cherry tomaatjes toe of serveer deze tonijn als onderdeel van een salade. Smakelijk!
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.