Maak een heerlijk vullende champignonrisotto in maar 30 minuten tijd. Recept voor 4 personen. Heerlijk met een glas droge witte wijn en extra kaas!
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/champignonrisotto
Breng de champignon bouillon aan de kook. Pel en snijd de sjalot en knoflook zo fijn mogelijk. Verhit olijfolie in een grote bakpan en fruit hierin de knoflook en ui.
Champignonrisotto
Verhit in de tussentijd olijfolie in een andere grote bakpan en bak hierin de champignons 3 tot 4 minuten op hoog vuur aan. Haal de champignons uit de pan en voeg deze toe aan de pan met de risotto. Roer goed.
Voeg de slagroom en Parmezaanse kaas toe om een romige risotto te maken. Breng op smaak met peper en zout, en voeg eventueel meer geraspte Parmezaanse kaas toe. Serveer de champignonrisotto met een droge witte wijn. Eet smakelijk!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.