Super snel broodje prosciutto di parma als lunch, met een heerlijke knoflookmayonaise. Klaar in minder dan 10 minuten, recept voor 2 broodjes.
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/broodje-prosciutto-di-parma
Bestrijk de Italiaanse bollen met olijfolie en toast deze in de oven. De olijfolie zal het brood extra krokant en lekker maken. Snijd de rijpe tomaten in dunne plakjes.
Was en droog de romaine sla. Pel 2 tenen knoflook en snijd deze fijn en meng deze met vier lepels mayonaise en citroensap. Meng goed door elkaar heen.
Snijd de twee Italiaanse bollen doormidden met behulp van een broodmes. Besmeer 1 kant van elk broodje met de knoflookmayonaise.
Voeg romaine slablaadjes en dungesneden tomaat toe. Verdeel 2 plakken Prosciutto over elk broodje en plaats de andere helft van het broodje bovenop. Eet smakelijk!
Gratis profiel aanmaken op Ohmydish en bewaar al je favoriete recepten, je eigen recepten of stel je eigen weekmenu’s samen.
Profiel aanmakenMet warm weer heb je meestal geen zin om uren in de keuken te staan. Het is deze zomer heerlijk genieten met deze makkelijk te volgen recepten. Van frisse salades tot heerlijk geurende barbecue recepten, recepten met seizoensgroenten, de lekkerste ijsjes en meer!