Keuken: kantonees

2 Recepten

Recepten uit de Kantonese keuken

Siu Mai - Dim Sum

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 10 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (8)

Siu Mai worden ook wel varkenspasteitjes genoemd, ze worden namelijk meestal gevuld met varkensgehakt. Deze gestoomde dim sum zijn makkelijk en snel te maken.


Roergebakken biefstuk met noedels en groenten

Kooktijd 1 uur 5 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (15)

Roergebakken biefstuk met noedels en groenten met een authentieke wok smaak! Klaar in 20 minuten en 45 minuten wachttijd. Recept voor 2 personen.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.