Sushi

3 Recepten

 


Poké bowl met biefstuk

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (9)

Een poké bowl met biefstuk is een heerlijk alternatief om een poké bowl zonder vis te maken. Biefstuk in een heerlijke sojasaus marinade, met rijst en knapperige groenten.


Sushi bowl met bief teriyaki

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (1)

Sushi met vis is lekker, maar niet voor iedereen ideaal. Sushi bowl met bief teriyaki is overheerlijke sushi, maar dan zonder het gedoe met rollen.


Zelf maki sushi maken

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (7)

Sushi restaurants zijn leuk om te bezoeken, maar wist je dat zelf sushi maken makkelijker is dan je zou denken? Maki sushi is er met vele soorten vullingen!Winter recepten

Kook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.