De beste cadeaupakketten voor deze winter

De combinatie nootjes en drank is een perfect cadeau om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Wat zit er in jou ideale cadeaupakket?

De dagen worden korter en de zon verdwijnt al eerder achter de horizon. Met de herfst om de hoek maken de frisse cocktails plek voor rode wijn, whisky en andere zwaardere dranken. 

Als de avonden kouder worden, kruipen veel mensen met een dekentje op de bank. Een heerlijk winters drankje en nootjes mogen daarbij niet ontbreken. Notenmix is namelijk een perfecte combinatie bij een glas rode wijn, whisky of bijvoorbeeld warme apfelkorn.

De combinatie nootjes en drank is dan ook een perfect cadeau om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Vaak te verkrijgen in het mooiste cadeaupakket, zo bij je favoriete persoon thuis bezorgd.

De wintertijd is altijd een terugkerend seizoen waarin veel mensen over het algemeen minder buiten de deur komen dan in de zomermaanden. Het is dan extra leuk om elkaar te laten weten dat je ze niet vergeten bent. 

AfbeeldingProductOmschrijvingPrijs
Cadeau notenpakket klein
Cadeau notenpakket klein
Cadeautip!
Met luxe houten cadeau doos
Cadeau noten & wijn pakket
Cadeau noten & wijn pakket
Luxe noten & wijn
100% ambachtelijke vers gebrande noten€€
Luxe notenpakket champagne
Luxe notenpakket champagne
Vers gebrande noten & champagne
Pure verwennerij in een luxe houten cadeaukist€€€
Cadeau noten & notenpakket
Cadeau noten & notenpakket
Vers & origineel
100% vers gebrande noten volgens eigen recept

Niet alleen tijdens een avondje op de bank, maar ook tijdens de borrel mogen nootjes niet ontbreken. De lekkerste olijven en andere tapas maken deze borrel dan compleet. Heerlijk om met z'n tweeën van te genieten, maar met vrienden of familie ook echt een aanrader.

Gemarineerde olijven
Gemarineerde olijven

Het zelf roosteren van noten is niet alleen super makkelijk, maar het maakt de meeste soorten ook nog eens extra lekker. Rooster bijvoorbeeld eens amandelen met gerookte paprika, je weet niet wat je proeft zo lekker dat ze dan worden!

Noten lenen zich ook perfect om mee te bakken, je kunt er de lekkerste taarten, koekjes en zelfs hartige taarten mee maken. Hazelnoten zijn bijvoorbeeld een perfecte combinatie met rode bieten, bijvoorbeeld in een quiche.

Quiche met rode biet en geitenkaas
Quiche met rode biet en geitenkaas

Thuiswerken werd steeds normaler en daarom zijn cadeaupakketten de afgelopen tijd ook nog eens extra populair geworden. Heb jij al eens een cadeaupakket ontvangen van je werkgever, een vriend of familielid?


Bekijk de orginele blog via:
https://ohmydish.nl/blog/de-beste-cadeaupakketten-voor-deze-winter


Vond je deze blog interessant?
Vermeld @ohmydish of tag #ohmydish op Instagram!


Wat vind jij van dit blog?
0 stemmen

Winter recepten

Kook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.