Peppadews zijn van die kleine pepertjes, je kunt ze heerlijk vullen met bijvoorbeeld chorizo en champignons. Lekker om te serveren op een feestje!
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 07-11-2017, dit recept is voor 6 personen en duurt 15 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Pel de ui en knoflookteen en snijd deze grof.
Maak de champignons schoon met een borstel of keukenpapier en snijd deze ook grof.
Snijd de chorizo in kleine stukjes en zet opzij.
Verhit een middelgrote bakpan op hoog vuur en bak hierin de chorizo, voeg na een minuutje ook de ui, knoflook en champignons toe.
Door de olie uit de chorizo is het niet nodig om olijfolie toe te voegen. Bak het geheel enkele minuten en breng op smaak met peper en zout.
Pureer het chorizo mengsel met een kleine blender of staafmixer, voeg een beetje olijfolie toe om het smeuïg te maken.
Door het te pureren is het makkelijker om de peppadews te vullen. Je kunt dit met een klein lepeltje of een spuitzak doen. Geniet ervan!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.