Een makkelijke maaltijd is altijd fijn voor doordeweeks. Deze macaroni met chorizo en tomaat staat binnen 20 minuten op tafel.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 14-11-2017, dit recept is voor 4 personen en duurt 20 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Vul een middelgrote pan met water en zout en breng aan de kook.
Kook hierin de macaroni al dente (beetgaar). Pel de ui en snijd deze in halve ringen.
Schil de wortels en snijd deze in plakjes. Verwijder het vel van de chorizo en snijd deze in niet al te grote stukken.
Maak de champignons schoon met een borstel of keukenpapier en snijd deze in kwarten.
Verhit olijfolie in een grote bakpan en fruit hierin de ui enkele minuten.
Als je gehakt gebruikt, voeg je dit ook toe. Voeg dan ook de chorizo, champignons en wortelplakjes toe.
Bak het nog enkele minuten en schenk er dan scheut rode wijn bij en na enkele minuten ook de passata samen met maïs en zwarte olijven.
Laat het enkele minuten zachtjes pruttelen. Voeg als laatste pas de cherry tomaatjes toe zodat deze een beetje stevig blijven in de saus.
Breng op smaak met peper en zout. Giet de macaroni af en roer deze door de saus, eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.