Een super frisse grapefruit Aperol cocktail met limoen die klaar is in minder dan 10 minuten. Heerlijk met tonic, of vervang door bruisend water.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 15-08-2017, dit recept is voor 2 personen en duurt 10 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Snijd de grapefruit en limoen door de helft. Snijd een dun plakje van elk, snijd de plakjes door de helft en leg deze opzij voor de garnering.
Pers het sap uit de grapefruit en limoen, maar houd het sap apart.
Verdeel het sap van een halve grapefruit in elk glas en ook het sap van een halve limoen. Schenk er dan ongeveer 40 ml Aperol en ongeveer 50 ml tonic per glas bij.
Maak af met ijsklontjes, de grapefruit- en limoenplakjes. Geniet ervan!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.