Broccolisalade met appel is niet een combinatie die direct in je op komt, maar erg lekker! Op smaak gemaakt met o.a. mayonaise en knapperige wortel.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 05-05-2017, dit recept is voor 4 personen en duurt 15 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Vul de grote pan met water en breng aan de kook. Schil in de tussentijd de wortels en snijd deze daarna julienne.
Snijd de broccoli in roosjes en blancheer deze kort in de grote pan met kokend water, giet de broccoli daarna af en laat afkoelen.
Schil de appels en snijd in dunne plakken en snijd de rode ui in ringen.
Voeg alle ingrediënten samen in een grote kom (verkruimel de walnoten in je hand) en meng goed door elkaar.
Breng de broccolisalade met appel op smaak met een beetje peper en zout. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Hallo Rita,
je kunt deze broccolisalade met appel een dag vantevoren maken. Bewaar de salade in een luchtdichte bak met deksel tot wel 2 dagen in de koelkast. Ideaal voor bij een barbecue.
Groetjes Vèronique.
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.