Radijsboter
😍 6Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Radijsboter

Doodsimpel recept voor radijsboter, geweldig voor bij de tapas, als snack of voorafje. Binnen no-time staat deze boter met radijsjes op tafel, ideaal voor je volgende feestje.

10 minuten
4 personen
Recept radijsboter
Radijsboter ingrediënten

Ingrediënten

4 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Opslaan in collectie

Deel dit recept via:

Dit is wat je nodig hebt

Véronique Pouw

Gemaakt door Véronique

Geplaatst op 05-08-2016, dit recept is voor 4 personen en duurt 10 minuten.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 26-04-2024

Aan de slag
Bereidingstijd
5 minuten
Kooktijd
5 minuten
Totale tijd
10 minuten

Voorbereiding – 5 minuten

Zorg ervoor dat de roomboter op kamertemperatuur is.

Maak de radijsjes schoon onder koud stromend water, en snijd beide kanten eraf met het klein mesje. Was de radijsjes daarna nog een tweede keer.

Radijsboter
Zelfgemaakte radijsboter

De radijsboter afmaken – 5 minuten

Voeg alle radijsjes toe aan de food processor samen met 250 gram boter dat op kamertemperatuur is.

Voeg redelijk wat zout toe. Tip: let op mocht je gezouten boter gebruiken.

Pureer alles tot een mooie radijsboter, laat de foodprocessor ongeveer 4 - 5 minuten werken. Geniet van deze zelfgemaakte radijsboter!

Wat vind je van dit recept?

6 waarderingen
😍
6
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
2 reacties op "Radijsboter"
Eef zegt op 09-08-2016
Wat een leuk en origineel recept. Lekker dat pittige van de radijs in boter en dan op een stokbroodje, yum!
Ohmydish zegt op 09-08-2016
Dankje Eef! Het was afgelopen zaterdag met onze verjaardagen binnen no-time op haha! Zo super makkelijk en zo lekker, precies goed pittig en zout tegelijk :)

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang de nieuwste recepten in je mailbox! Wil je net als 15.000+ anderen 2x per maand recepten in je inbox?

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.