Deze Italiaanse bol kipsaté is een heerlijk vullend broodje die je prima als lunchgerecht kunt eten. Recept voor 2 personen.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 19-08-2015, dit recept is voor 2 personen en duurt 25 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 26-04-2024
Verhit de oven voor tot een temperatuur van 200 graden Celsius. Maak ondertussen de kipfilet schoon, snijd overtollig vet eraf. Snijd dan de kipfilet in blokjes.
Verhit nu de zelfgemaakte satésaus in een kleine sauspannetje. Scheur een aantal bladeren van de ijsbergsla af, was deze en dep droog.
Bak het Italiaanse brood in 10 minuten af in de oven, of totdat het brood mooi bruin geworden is. Verhit de bakpan op middelhoog vuur, voeg dan een klontje boter toe aan de pan.
Bak de kipfiletblokjes gaar. Haal het Italiaanse brood uit de oven en laat een aantal minuten lang afkoelen. Snijd de Italiaanse bollen dan doormidden.
Voeg satésaus toe aan beide kanten, scheur de slablaadjes in grove stukken en voeg deze toe aan de bollen. Voeg als laatste de gebakken kipfiletstukjes toe.
Geniet van deze heerlijke Italiaanse bol met kipsaté!
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.