Niet veel tijd om te koken? Geen probleem! Deze Gebakken buikspek met aardappel- tuinbonensalade is klaar in 20 minuten, recept voor 4 personen.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 29-09-2015, dit recept is voor 4 personen en duurt 20 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Wrijf het buikspek in met olijfolie in een bord, om knoeien te voorkomen. Vul de middelgrote pan met water en breng aan de kook.
Haal een klein handje verse muntbladeren van de takjes af, en snijd deze grof met behulp van een koksmes en snijplank. Zet apart.
Voeg de erwtjes en tuinbonen toe aan het kokende water. Kook de groente totdat deze naar boven komen drijven.
Haal uit de pan met behulp van een schuimspaan en kook de kleine krieltjes in hetzelfde water gaar. Haal ze aardappelen dan uit de pan. Bak in de tussentijd het buikspek krokant.
Voeg naar smaak peper en zout toe. Meng de honing-mosterdsaus en gesneden muntblaadjes door de bonen heen. Serveer direct, eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.