Recepten uit keukens van over de hele wereld die niet specifiek in één bepaalde keuken te plaatsen zijn. Dit kunnen gerechten zijn waarvan de exacte oorsprong onbekend is, of omdat het gerecht een mix is van verschillende soorten keukens.
Met maar een paar ingrediënten zet je in 40 minuten deze heerlijke, goedkope en snelle lenteuisoep op tafel. Recept voor 10 personen.
Een ovenschotel met romige kip is makkelijk en overheerlijk. Kip, spekjes, knoflook, knolselderij en aardapppel, wat wil je nog meer? Klaar in 3 kwartier.
In maar een kwartier tijd is deze vullende zalm pannenkoek en spinazie klaar! Geschikt als avondmaaltijd, recept voor 1 persoon.
Deze Gruyère en cheddar kaas taco's zijn zó lekker. Gevuld met gehakt, verse groenten en een laag gesmolten kaas. Klaar in een half uur.
Zelfgemaakte whisky cocktailsaus heeft maar 4 ingrediënten, lekker als sausje voor bij de barbecue of op een feestje als dipsaus. Klaar in 5 minuten.
Deze geweldige pure chocolade muffins zijn klaar in een half uur. Je kunt er hier niet één van eten, want na één hap ben je al verkocht!
Super knapperige witlofsalade met groene appel en een romige dressing. Perfect bijgerecht bij elk soort vlees of vis. Klaar in 10 minuten.
Een stoofperentaart is gevuld met smaken die perfect passen bij de herfst. Met een erg makkelijke taartbodem, slagroom en chocolade.
Zet zonder moeite deze noedelsoep met biefstuk en paksoi op tafel. Recept voor 4 personen, klaar in een half uurtje tijd.
Simpelweg een heerlijk doordeweeks gerecht, deze gewokte kip met sperziebonen is binnen 20 minuten tijd klaar. Recept voor 4 personen.
Makkelijke en heerlijke vegetarische wortel en linzen stoof, laat de crème fraîche weg voor een vegan versie. Klaar in minder dan een uur.
Gebakken mini gehaktballetjes met kikkererwten en verschillende groenten zijn een perfecte doordeweekse maaltijd. Klaar in minder dan een half uur.
Prachtige appeltaart met een dunne bodem, gemaakt van verschillende soorten appels, amandelen en citroen. Wie houdt er nu niet van een herfstige appeltaart?
Het fijne van de herfst is het seizoensfruit zoals appels en peren. Dit betekent ook stoofperen maken in rode wijn en gember en eventueel kaneel.
Varkensoester met mosterd en kaneel is een mooi gerecht om te serveren als je gasten krijgt. Geserveerd met verse pasta, pompoen en peultjes.
Doe inspiratie op met deze lekkere recepten, speciaal voor jou hebben wij dit recept als tip klaargezet. Wat dacht je van deze lekkere kipshoarma met pitabrood ? Heerlijk geurende kipshoarma (kipshawarma) gemaakt van kippendijen met pitabroodjes, rode ui, groene paprika en een lekkere knoflooksaus.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.