Broodje prosciutto di parma
😍 6Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Broodje prosciutto di parma

Super snel broodje prosciutto di parma als lunch, met een heerlijke knoflookmayonaise. Klaar in minder dan 10 minuten, recept voor 2 broodjes.

10 minuten
2 personen
Broodje prosciutto di parma ingrediënten
Recept broodje prosciutto di parma

Ingrediënten

2 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Opslaan in collectie

Deel dit recept via:

Dit is wat je nodig hebt

Marco Bax

Gemaakt door Marco

Geplaatst op 18-09-2014, dit recept is voor 2 personen en duurt 10 minuten.

Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.

Bijgewerkt op: 28-04-2024

Aan de slag
Bereidingstijd
5 minuten
Kooktijd
5 minuten
Totale tijd
10 minuten

Voorbereiding – 5 minuten

Bestrijk de Italiaanse bollen met olijfolie en rooster deze 5 minuten lang in de oven. De olijfolie zal het brood extra krokant en lekker maken. Snijd de rijpe tomaten in dunne plakjes.

Was en droog de romaine sla. Pel 2 tenen knoflook en snijd deze fijn en meng deze met vier lepels mayonaise en citroensap. Meng goed door elkaar heen. 

Broodje prosciutto di parma
Broodje prosciutto di parma

Het broodje prosciutto di parma afmaken – 5 minuten

Snijd de twee Italiaanse bollen doormidden met behulp van een broodmes. Besmeer 1 kant van elk broodje met de knoflookmayonaise.

Voeg romaine slablaadjes en dungesneden tomaat toe. Verdeel 2 plakken Prosciutto over elk broodje en plaats de andere helft van het broodje bovenop. Eet smakelijk!

Wat vind je van dit recept?

6 waarderingen
😍
6
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
0 reacties op "Broodje prosciutto di parma"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.