Tapasspiesjes met meloen, mozzarella en ham
😍 39Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Tapasspiesjes met meloen, mozzarella en ham

Een ontzettend eenvoudig recept voor tapasspiesjes met meloen, mozzarella en ham. Deze mag niet ontbreken op je volgende feestje met tapas!

10 minuten
4 personen
Recept tapasspiesjes met meloen, mozzarella en ham
Tapasspiesjes met meloen, mozzarella en ham ingrediënten

Ingrediënten

4 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Opslaan in collectie

Deel dit recept via:

Dit is wat je nodig hebt

Véronique Pouw

Gemaakt door Véronique

Geplaatst op 13-02-2017, dit recept is voor 4 personen en duurt 10 minuten.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 26-04-2024

Aan de slag
Bereidingstijd
0 minuten
Kooktijd
10 minuten
Totale tijd
10 minuten

De tapasspiesjes met meloen, mozzarella en ham maken – 10 minuten

Snijd de galia meloen in 4 parten met behulp van een koksmes. Snijd kleine bolletjes uit de meloenparten met een meloenbolletjeslepel. Plaats de meloenbolletjes in het kommetje.

Herhaal totdat je geen bolletjes meer uit de meloen kunt snijden. 

Tapasspiesjes met meloen, mozzarella en ham
Tapasspiesjes met meloen, mozzarella en ham

Laat het vocht uit de verpakking van de mini mozzarella bolletjes lekken. Haal de Spaanse ham uit de verpakking en snijd elke plak in 4 delen.

Pak een houten spiesje en prik er een meloenbolletje doorheen. Vouw dan een vierde plakje gedroogde Spaanse ham op en prik deze ook op het spiesje, prik er dan een mini mozzarella bolletje door. 

Tapasspiesjes met meloen, mozzarella en ham
Tapasspiesjes met meloen, mozzarella en ham

Voeg dan nogmaals een opgevouwen plakje gedroogde Spaanse ham en maak af met een meloen bolletje. Herhaal deze stap totdat de ingrediënten opgemaakt zijn.

Bewaar de tapas spiesjes met meloen, mozzarella en ham tot maximaal 1 dag afgedekt met huishoudfolie in de koelkast. Deze spiesjes zijn heerlijk met wat balsamicocrème er overheen, geniet ervan!

Wat vind je van dit recept?

39 waarderingen
😍
39
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
0 reacties op "Tapasspiesjes met meloen, mozzarella en ham"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang de nieuwste recepten in je mailbox! Wil je net als 15.000+ anderen 2x per maand recepten in je inbox?

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.