Reacties op Zuurkoolschotel met ananas

Een zuurkoolschotel met ananas is verrassend lekker. De combinatie zuur, zoet en kruiden past perfect bij elkaar. Met een heerlijke krokante laag kaas!

Jean plaatste op 23-03-2020 om 11:15:37
Gravatar van Jean Hoe krijgt men alle ingredienten nu in huis?????
Ohmydish plaatste op 23-03-2020 om 17:34:53
Gravatar van Ohmydish Hoi Jean, de supermarkten zijn open. Natuurlijk moeten we daar met z'n allen zo min mogelijk naartoe gaan, maar er zal toch gegeten moeten worden. Ik ken ieders situatie natuurlijk niet, maar mocht je echt de deur niet uit willen/kunnen zijn er opties om je boodschappen thuis te laten bezorgen. Ik hoor ook veel mensen die boodschappen voor anderen doen en deze dan bij degene voor de deur zetten. Sterkte en succes in deze bizarre en onzekere tijd, liefs Véronique
Johan plaatste op 27-03-2020 om 15:46:22
Gravatar van Johan Ja hoor, ben net geweest. Afstand houden (winkelwagen verplicht) en verder is er (op dat vlak) niets aan de hand. Voor sommige dingen kan je het beste 's morgens op tijd gaan, maar het meeste is gewoon verkrijgbaar. Het blijft natuurlijk een bizarre en ernstige situatie, maar toch maar proberen het hoofd koel te houden. Ook sterkte daar in Frankrijk!
Ohmydish plaatste op 27-03-2020 om 18:46:31
Gravatar van Ohmydish Dankje Johan, wat fijn dat het meeste gewoon verkrijgbaar is. Sterkte!

Wil je een reactie achterlaten?


Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.