Reacties op Vegetarische wortel en linzen stoof

Makkelijke en heerlijke vegetarische wortel en linzen stoof, laat de crème fraîche weg voor een vegan versie. Klaar in minder dan een uur.

Freerk plaatste op 26-04-2022 om 19:24:45
Gravatar van Freerk Heerlijk Recept - 5 sterren. De tijd kan veel korter. Rijst weggelaten Linzen van de Jumbo gebruikt 18min kooktijd Wortels (bio) een beetje geschraapt, in blokjes gesneden en vervolgens ca 10 minuten gekookt. Overige ingrediënten tijdens het koken toegevoegd.
Ohmydish plaatste op 26-04-2022 om 22:45:00
Gravatar van Ohmydish Dankje voor je leuke bericht, super om te horen! De kooktijd is inderdaad afhankelijk van de soort linzen die je gebruikt evenals de grootte van de groente stukjes. Fijn dat het gesmaakt heeft, fijne avond! Liefs, Véronique

Wil je een reactie achterlaten?


Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.