Reacties op Tater tots

Tater tots zijn een populaire Amerikaanse snack. Ze lijken een beetje op aardappelkroketjes gecombineerd met hash browns.

Karin plaatste op 24-04-2022 om 15:56:27
Gravatar van Karin Lijkt mij heerlijk , alleen de hoeveelheid zout is niet echt verantwoord. Als je bedenkt dat men maar 6 gram zout per dag per persoon mag hebben, is dit alleen al een overdosis. Verder prima recept maar qua zout écht onverantwoord .
Ohmydish plaatste op 24-04-2022 om 17:01:35
Gravatar van Ohmydish Hoi Karin, bedankt voor je bericht. Er gaan 2 theelepeltjes zout in, een theelepeltje zout is ongeveer 2 gram zout ofwel 4 gram zout op bijna een kilo aardappelen, wat ook nog eens voor 6 personen is. Dat valt dus reuze mee tov de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Fijne avond, liefs Véronique

Wil je een reactie achterlaten?


Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.