Als je eenmaal eens zelf tacosaus hebt gemaakt en wéét hoe lekker en makkelijk dit is, wil je waarschijnlijk nooit meer kant-en-klare kopen. Klaar in 15 min
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 19-04-2017, dit recept is voor 4 personen en duurt 15 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 11-02-2023
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/tacosaus
Pel de ui en knoflookteen en snijd deze vervolgens fijn. Verwarm de sauspan op middelhoog vuur zonder olie of boter en fruit hierin de ui en knoflook enkele minuten.
Voeg de tomatenpuree toe samen met de paprika poeder, cayenne peper, chili en komijn. Bak dit nog enkele minuten, dit is belangrijk om het geheel te myoteren voor je het vocht toe gaat voegen.
Voeg de suiker en azijn toe en breng aan de kook. Zet het vuur dan laag en laat het nog enkele minuten zachtjes pruttelen tot de ui en knoflook zacht genoeg zijn.
Breng op smaak met peper en zout. Geniet van deze huisgemaakte tacosaus!
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 19-04-2017, dit recept is voor 4 personen en duurt 15 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 11-02-2023
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.