Ohmydish.nl


Reacties op Kalkoengebraad met citroen-kruidenkorst

Op zoek naar een fris en mals pronkstuk tijdens het (kerst)diner? Maak dan eens kalkoengebraad met citroen-kruidenkorst, klaar binnen een uur.

Ninke plaatste op 23-09-2019 om 14:20:15
Gravatar van Ninke klinkt erg lekker, maar met de genoemde bijgerechten wordt het wel behoorlijk vol in de oven.... hebben jullie nog andere suggesties bij dit gebraad die niet in de oven hoeven?
Ohmydish plaatste op 23-09-2019 om 15:13:46
Gravatar van Ohmydish Hoi Ninke, de bijgerechten zijn enkel suggesties en er past nog veel meer bij kalkoen. Eigenlijk is er weinig wat er niet bij past, je kunt bijvoorbeeld de genoemde spruitjes in de pan bakken of ze standaard koken. Of bijvoorbeeld dit bijgerecht: https://ohmydish.nl/recept/spruitjespuree/ Je kunt ook variëren met wortels, dat past ook altijd goed bij kalkoen. Als je zoekt op wortel in de zoekbalk, vind je veel bijgerechten :) Groetjes

Wil je een reactie achterlaten?


Zomer recepten

Met warm weer heb je meestal geen zin om uren in de keuken te staan. Het is deze zomer heerlijk genieten met deze makkelijk te volgen recepten. Van frisse salades tot heerlijk geurende barbecue recepten, recepten met seizoensgroenten, de lekkerste ijsjes en meer!