Reacties op Gentse waterzooi

Deze Gentse waterzooi is het best te omschrijven als een fluweelzachte en romige kippensoep. Met groenten, aardappelen en stukjes kip.

Agnes Hovinga plaatste op 07-09-2020 om 20:07:59
Gravatar van Agnes Hovinga Dit lijkt me een heerlijk recept, ik ga het zeker binnenkort maken. We hebben kortgeleden al de verrukkellijke Soupe au Pistou herontdekt en gemaakt. Maar om welke groentes gaat het in de volgende zin uit je recept? “Zeef de bouillon en gooi het kippenkarkas en de groenten weg” Groet van Agnes Hovinga, enthousiast amateurkok, giteverhuur in de Franse Drôme
Ohmydish plaatste op 07-09-2020 om 20:36:09
Gravatar van Ohmydish Hoi Agnes, dankjewel! Soupe au Pistou is inderdaad ook erg lekker, die ga ik ook maar weer eens maken (en op de foto zetten). Het gaat om de groenten en kippenkarkas die je gebruikt om de bouillon van te maken. Ik heb de zin iets duidelijker proberen te omschrijven. Fijne avond nog en smakelijk alvast!

Wil je een reactie achterlaten?


Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.