Reacties op Frambozen mascarpone taart

Daar zijn ze weer, een geweldig fruit met een heerlijke smaak en textuur. Frambozen natuurlijk, mmm! Frambozen mascarpone taart is perfect voor de zomer.

Eef plaatste op 29-07-2016 om 20:08:10
Gravatar van Eef Deze taart ziet er heerlijk uit! Gek op frambozen. Zo jammer dat het seizoen zo kort is. Maar dat is gelijk ook een goede reden om er dan juist een lekkere taart meete maken.
Ohmydish plaatste op 30-07-2016 om 07:14:47
Gravatar van Ohmydish Dankje Eef! Frambozen zijn echt mijn favoriete fruit! Inderdaad jammer dat de meest lekkere zo kort verkrijgbaar zijn, maar gelukkig zijn er ook nog genoeg alternatieven de rest van t jaar om aan die dosis framboos te komen, hihi :) - Veronique

Wil je een reactie achterlaten?


Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.