Ingrediënten
- Olijfolie
- Zwarte peper
- Gerookte forelfilets
- Tortilla
- 1/4e limoen
- Klein handje rucola

Kookgerei nodig
- Grote platte bakpan
- Klein keukenmesje
Voorbereiding — 5 minuten
Was de rucola als dat nog niet het geval is, dep deze dan met een keukendoek droog. Snijd een limoen open met behulp van een klein keukenmesje.
De gerookte forelwrap met limoen afmaken — 5 minuten
Verhit de grote platte bakpan op middel-hoog vuur. Voeg de tortilla toe en bak deze een aantal minuten, totdat deze zwarte plekjes heeft gekregen. Draai de tortilla dan om en bak totdat beide kanten evenredig krokant zijn. Haal de tortilla uit de bakpan en verdeel een klein handje rucola. Voeg peper, een scheutje olijfolie en een kneepje limoensap over de tortilla heen. Rol de tortilla op en geniet ervan!
Tip: Je kunt dit recept simpelweg verdubbelen naar wens!
Geef een reactie