Italiaanse voorgerechten

Italiaanse voorgerechten

Toon filters

Geen resultaten gevonden voor ""

Misschien een tikfoutje? Of probeer naar iets anders te zoeken.

Uitgelicht recept

Wij hebben verschillende receptideeën voor je klaarstaan, zodat je inspiratie voor het eten kunt opdoen. Voor het recept van de dag hebben wij voor jou deze overheerlijke Pasta alfredo uitgekozen. Een pasta alfredo is een klassiek recept met maar een paar ingrediënten. Deze romige pasta staat binnen een kwartier op tafel. Lekker met een salade. Volledig recept bekijken

Pasta alfredo
😍 52Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Pasta alfredo

15 minuten
2 personen

Ingrediënten

2 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Aan de slag

Vul de grote pan met water en zout en breng aan de kook. Kook de pasta volgens de verpakking al dente. Rasp de kaas en pers het sap uit de halve citroen.

Was en droog de peterselie en hak deze fijn met behulp van het koksmes en de snijplank. 

Verhit de boter en room in de grote bakpan op middel-laag vuur. Roer er citroensap door heen samen met de geraspte kaas en laat het enkele minuten een beetje indikken.

Giet de pasta af en voeg de pasta toe aan de roomsaus. Zorg dat alle pasta bedekt is met de roomsaus en breng op smaak met peper en zout.

Roer er de fijngesneden verse peterselie doorheen en serveer direct, eet smakelijk!

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.