Dit overheerlijke en krokante vanille gebak met Roemeense kaas is een traditioneel Roemeense lekkernij. Je kunt het ook makkelijk maken met ricotta.
Maak zelf een Italiaanse karnemelk panna cotta, heerlijk romig en zó klaar. Serveer met lekkere rode besjes of ander rood fruit.
Dit Nederlandse koekje is bij velen favoriet, zelfgemaakt zelfs nóg lekkerder! Amandel, chocolade, botercrème en knapperig, wat wil je nog meer?
Een perfect boterzacht hapje om het jaar goed af te sluiten. Of om het jaar goed te beginnen, want deze coquilles kun je ook op een salade serveren.
Een overheerlijke vanille en dulce de leche taart is nóg beter dan een taart met karamel. Versier met suikersterretjes voor een feestelijke sfeer.
Parelhoen met cranberries en aardappelwafels is hét perfecte kerstgerecht. Alles voorbereiden en terwijl je gasten er zijn makkelijk af te maken, ideaal!
Deze mini tulband cakejes met kaki zijn niet alleen super schattig, ze zijn ook nog eens verrassend lekker door de toevoeging van kaki fruit.
Cherimoya is fruit uit Ecuador die je absoluut eens moet proberen! De smaak is een combi van o.a. banaan en ananas. Maak ook eens cherimoya crème brûlée!
Een chocoladetaart met marsepein mousse is een zoete taart die perfect is voor Sinterklaas. Je kunt de mousse natuurlijk ook als dessert eten zonder taart!
Een dessert in Sinterklaas stijl. Kom alvast in de sfeer met deze pepernoten tiramisu, een romig, zoet en overheerlijk toetje dat je niet wilt missen!
Een sticky toffee pudding, oftewel een warme sponsachtige cake met dadels en geserveerd met een heerlijke toffee saus. Een overheerlijk Engels dessert!
Deze geweldige pure chocolade muffins zijn klaar in een half uur. Je kunt er hier niet één van eten, want na één hap ben je al verkocht!
Limburgse knapkoek, of beter gezegd knapkook, is een heerlijk brosse koek. Een ouderwetse lekkernij naar recept van mijn oma.
Een stoofperentaart is gevuld met smaken die perfect passen bij de herfst. Met een erg makkelijke taartbodem, slagroom en chocolade.
Wow, appel cider donuts zijn geweldig. Ze zijn geweldig tijdens de herfst, maar om eerlijk te zijn zou ik ze het hele jaar door wel kunnen eten!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.