Deze Sinterklaas tulband cake met peer is extra lekker door de toevoeging van speculaaskruiden en amaretto. Natuurlijk ook zonder versieringen te maken!
Wontons in kruidige kippenbouillon, helemaal zelf gemaakt binnen 45 minuten! Simpel én zo ontzettend lekker, een heerlijk licht soepje.
Bij Sinterklaas horen natuurlijk kruidnoten, ofwel pepernoten. Zelfgemaakt nóg veel lekkerder, en het is nog makkelijk ook. De moeite waard dus!
Je hebt er vast nog nooit van gehoord, een watalappan. Een wata.. wattes? Juist ja, een kardamom-kokos custard uit Sri Lanka. Boordevol herfstige kruiden.
Een zelfgemaakte wortel chutney, zoet-zuur met verschillende kruiden. Fris van smaak en toch hartig, heerlijk als extraatje op een broodje.
Deze noedelsoep met groenten is een heerlijke snelle lunch. Een vullende soep die ook nog een vegetarisch is. Klaar in minder dan een half uur.
Gado gado, een Indonesische salade die 'mix-mix' betekent. Met veel soorten groenten te maken en met een zelfgemaakte satésaus. Gezond én overheerlijk.
Heerlijk geurende rundvleescurry met groenten die je met rijst of noedels kunt serveren. Klaar in een uurtje, recept voor 4 personen.
Deze ravioli met pompoen en amaretti is een klassieker in Italië. En je leest het goed, met koekjes in de vulling. Apart he? Geserveerd met beurre noisette.
Deze bruschetta met pompoen en erwtjes is een herfstige variant van de bekende bruschetta met tomaat. Pompoen, erwtjes en kaas; een overheerlijke combinatie.
Deze geroosterde pompoen met rode ui en truffel is een heerlijk bijgerecht voor bij tagliatelle of andere pasta. Serveer met (verse) truffel en balsamico.
Dit gemarineerd rundvlees met courgette en champignons is het lekkerste met een stuk malse biefstuk en geserveerd met aardappels, óf rijst, óf noedels..
Een kruidige en makkelijke sladressing die te combineren is bij elk soort salade. Het is een basis vinaigrette, maar dan boordevol verse kruiden.
Een klassieke hachee is niet alleen lekker in de winter, deze overheerlijke en makkelijke stoofpot is eigenlijk altijd lekker. Klaar binnen 2,5 uur.
Deze kruidige gehakt filodeeg rolletjes zijn ontzettend lekker vanwege het krokante jasje en het gebruik van verschillende kruiden. Klaar in ongeveer 40 min
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.