Deze slagroomsoesjes met zeezout karamel zijn nóg lekkerder dan de bekende soesjes. Je kunt het zeezout natuurlijk ook weglaten. Klaar binnen een uur.
Dit overheerlijke romige toetje is makkelijk zelf te maken. Het lekkerste aan een witte chocolade crème brûlée is zeker weten de heerlijke suikerlaag!
Blini's met kastanjechampignons en kwarteleitjes zien er niet alleen schattig uit, deze luchtige pannenkoekjes zijn ook nog eens super lekker en makkelijk!
Een bagel met roomkaas, ei en gerookte kalkoen is een vullende en verrassende lunch. Je kunt eventueel ook gerookte kip gebruiken. Klaar binnen een kwartier
Probeer met Pasen eens deze heerlijke Schotse kwarteleitjes. Zo klein en daarom extra lekker, zijn ze niet schattig? Klaar binnen 20 minuten.
Een zachte advocaat cheesecake met een vleugje chocolade. Advocaat is misschien ouderwets, maar in combinatie met roomkaas en chocolade vooral érg lekker.
Deze rabarber-frambozentaart is heerlijk fris, met een luchtige cake en een romige laag van rabarbercompote met vanille. Hier pak je vlug nog een stuk van..
Deze cheesecake met peer en salie is zó lekker! Met een verrassend ingrediënt, waar je niet meteen aan zult denken. Des te meer reden hem eens te maken!
Een luchtige cake met mango, makkelijk en snel klaar. Dit heerlijk zoete biscuitdeeg is erg licht, daar neem je makkelijk een tweede stuk van!
Klassieke eggs benedict zijn makkelijker te maken dan je zult denken. Heerlijk als uitgebreid ontbijt of lunch in het weekend, of serveer ze met Pasen.
Een klassiek Frans broodje met o.a. tonijn, ei, groenten en vinaigrette. Makkelijk vooraf te maken, want het behoort heerlijk smeuïg te zijn.
Verras je geliefde met deze valentijnstaart met rood fruit. Extra lekker door een laag romige kwark. Ook zonder de hartjes is deze taart overheerlijk!
Een vullende ovenschotel met knolselderij en rozemarijn. Vegetarisch en romig, met een krokante kaaslaag om het nóg lekkerder te maken.
Chocolade madeleines zijn nóg veel lekkerder dan de klassieke, en die zijn al hemels. Een zacht mini cakeje, gedipt in chocolade. En klaar binnen 30 minuten
Een foe yong hai met kip kennen de meeste van de afhaalchinees, maar maak het eens thuis. Een omelet boordevol groenten geserveerd met een heerlijke saus en rijst.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.