Op de blog plaatsen wij leuke overzichten, handige tips, reviews en nog veel meer. Hieronder vind je de meest recente blogs.
Een hollandaise saus is 1 van de 5 moedersauzen van Escoffier en is gemaakt met o.a. gastrique en eidooiers.
Een Espagnole saus is 1 van de 5 moedersauzen van Escoffier. Je maakt deze krachtige saus met o.a. runderbouillon en tomatenpuree.
Een bechamelsaus is bij velen bekend, makkelijk te maken en een must in een lasagne of op gekookte bloemkool.
Op zoek naar een goed basisrecept om zelf mayonaise te maken? Maak in maar 10 minuten tijd een heerlijk huisgemaakte mayonaise!
Zelf pastadeeg maken is even werk, maar dat is het meer dan waard. Verse pasta is namelijk nóg lekkerder dan je zou denken.
Zelf pizza deeg maken is heel gemakkelijk, met maar een paar ingrediënten, een beetje liefde en tijd zet jij een eigen gemaakte pizza op tafel. Mmm!
Op zoek naar goede manier om minder eten te verspillen? Verbeter met behulp van onze 10 goede en praktische tips om minder eten weg te gooien.
Een koelkast zorgt ervoor dat je producten veel langer kunt bewaren. Ontdek hier welke producten niet in de koelkast horen.
Een ui snipperen is makkelijker dan je zou denken met deze tips.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.