Op de blog plaatsen wij leuke overzichten, handige tips, reviews en nog veel meer. Hieronder vind je de meest recente blogs.
Sous vide is en kooktechniek, maar wat is het en wat is het doel van sous vide?
Binden is een kooktechniek om een dunne vloeistof te veranderen in een dikkere vloeistof.
Een gastrique wordt gebruikt als basis voor sauzen, maar wat is het eigenlijk?
Bain-marie is een kooktechniek, maar wat is het en wat is een au-bain-marie pan?
Een aspergepan is ideaal om asperges te koken. Ze passen er precies in en de kopjes blijven helemaal mooi in deze pan.
Een bain-marie is een kookmethode die wordt gebruikt zodat ingrediënten niet zullen verbranden of te heet worden.
Wat is demi glace? Deze saus gebruik je als basis voor andere sauzen en heeft een mooie volle kleur en smaak.
Een bouquet garni wordt meestal gebruikt bij het maken van stoofpotten en soep.
Als je veel aardappelen gebruikt, is het mogelijk om volledig automatisch te schillen en wassen.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.