Op de blog plaatsen wij leuke overzichten, handige tips, reviews en nog veel meer. Hieronder vind je de meest recente blogs.
Wat maakt iets een vlaai en geen taart? Welk soort deeg geeft de typische smaak? Incl. familierecepten.
Je eigen kruidenmixen maken is veel smaakvoller dan kant-en-klaar, en het is ook nog eens reuze makkelijk! Probeer eens deze heerlijke bamikruiden.
Welke soorten dunschillers zijn er? Maakt de prijs verschil in kwaliteit?
Zelf banketbakkersroom maken is super makkelijk en zó lekker! Met maar een paar ingrediënten maak jij dit zelf voor al je zoete baksels en desserts.
Wat is dulce de leche, waar wordt het van gemaakt en waar komt het oorspronkelijk vandaan?
Hoe doe je dat nou, zo'n ontspannende en stressvrije kerst? Ik geef je 7 tips voor het perfecte kerstdiner.
Onze kennisbank voor koken bevat hoofdzakelijk basiskennis, kooktermen en basisrecepten.
Pocheren is een kooktechniek wat het meest bekend is als gepocheerde eieren, maar je kunt ook andere ingrediënten pocheren.
Wat is hors d'oeuvre? Het is een Franse term die steeds minder gebruikt wordt.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.