Ingrediënten nodig
- 230 gram mirepoix
- 60 gram boter
- 60 gram bloem
- 5.5 dl runderbouillon of demi-glace
- 60 gram tomatenpuree
- Aantal takjes verse peterselie
- Aantal peperkorrels.
Een Espagnole saus is 1 van de 5 moedersauzen van Escoffier. Je maakt deze krachtige saus met o.a. runderbouillon en tomatenpuree.
Geschreven door Véronique
Geplaatst op 07-04-2015.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 16-11-2024
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.