Wat is een koksmes?

Een koksmes is één van de meest belangrijke materialen in de keuken.

Een koksmes is een soort mes dat in keukens gebruikt wordt voor bereiding van voedsel. Het mes heeft een niet-flexibel lemmet en een stevig handvat dat niet los kan. Een koksmes heeft een lemmet dat aan de snede een stuk uitsteekt buiten het handvat, zodat met het mes makkelijk op een snijplank gesneden kan worden zonder dat de knokkels van je hand in de weg zitten. Een koksmes wordt gezien als 1 van de meest belangrijke materialen die je kunt gebruiken in een keuken.

Koksmes Koksmes


Ga terug naar het overzicht van de Kennisbank voor koken.


Bekijk de orginele blog via:
https://ohmydish.nl/blog/wat-is-een-koksmes


Vond je deze blog interessant?
Vermeld @ohmydish of tag #ohmydish op Instagram!


Wat vind jij van dit blog?
0 stemmen
← Vorig blog
Wat is hors d'oeuvre?

Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.