Ohmydish.nl


Wat is een au-bain-marie pan?

Bain-marie is een kooktechniek, maar wat is het en wat is een au-bain-marie pan?



Wat vind jij van dit blog?
0 stemmen


Met behulp van een au-bain-marie pan bereid en/of houdt je gerechten warm. Een au-bain-marie pan is een dubbele pan, waarvan de onderste (buitenste) pan gevuld is met een dun laagje water. De binnenste pan wordt hier bovenop gezet, waardoor de inhoud van de binnenste pan in wordt bereid of warm gehouden.

Au-bain-marie pan Au-bain-marie pan


Ga terug naar het overzicht van de Kennisbank voor koken.


Bekijk de orginele blog via:
https://ohmydish.nl/blog/wat-is-een-au-bain-marie-pan


Vond je deze blog interessant?
Vermeld @ohmydish of tag #ohmydish op Instagram!


← Vorig blog
Heermoes
Volgend blog →
Waterdrieblad

Zomer recepten

Met warm weer heb je meestal geen zin om uren in de keuken te staan. Het is deze zomer heerlijk genieten met deze makkelijk te volgen recepten. Van frisse salades tot heerlijk geurende barbecue recepten, recepten met seizoensgroenten, de lekkerste ijsjes en meer!