Ohmydish.nl


Wat is een au-bain-marie pan?

Bain-marie is een kooktechniek, maar wat is het en wat is een au-bain-marie pan?

Wat is een au-bain-marie pan?

Blog printen Bekijk reacties (0)


Met behulp van een au-bain-marie pan bereid en/of houdt je gerechten warm. Een au-bain-marie pan is een dubbele pan, waarvan de onderste (buitenste) pan gevuld is met een dun laagje water. De binnenste pan wordt hier bovenop gezet, waardoor de inhoud van de binnenste pan in wordt bereid of warm gehouden.

Au-bain-marie pan Au-bain-marie pan


Ga terug naar het overzicht van de Kennisbank voor koken.


Bekijk de orginele blog via:
https://ohmydish.nl/blog/wat-is-een-au-bain-marie-pan


Vond je deze blog interessant?
Vermeld @ohmydish of tag #ohmydish op Instagram!



← Vorig blog
Heermoes
Volgend blog →
Waterdrieblad

Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.