Ohmydish.nl


Wat is een aanzetstaal?

Wat is een aanzetstaal en waar wordt deze van gemaakt?



Wat vind jij van dit blog?
0 stemmen


Een aanzetstaal is een ruw metalen of keramische staaf met een handvat. Een aanzetstaal wordt gebruikt door randen van een (koks)mes te slijpen. Een aanzetstaal is alleen geschikt voor messen met een gladde snijrand. Een aanzetstaal moet van harder materiaal gemaakt zijn dan het mes om eventuele nieuwe beschadigingen te voorkomen.

Aanzetstaal Aanzetstaal


Ga terug naar het overzicht van de Kennisbank voor koken.


Bekijk de orginele blog via:
https://ohmydish.nl/blog/wat-is-een-aanzetstaal


Vond je deze blog interessant?
Vermeld @ohmydish of tag #ohmydish op Instagram!


← Vorig blog
Wat is binden?
Volgend blog →
Grote engelwortel

Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.