Ohmydish.nl


Reacties op Beste messenset van 2021

Een goede messenset is een must in elke keuken. In een messenset zitten verschillende soorten messen, met dit overzicht maak je de beste keuze.

Louis Schipper plaatste op 29-08-2021 om 10:14:26
Gravatar van Louis Schipper Beste allebei, Helemaal top deze rubriek, hadden jullie 20 jaar eerder moeten doen! Ik ben een messenmaf en gebruik ook de Sabatierset. Als aanvulling heb ik van Ikea het VÖRDA fileermes en als "1001"dingetjes 't 365+ mesje, het Molenschilmesje, Nakiri hakmes voor groente en kruiden en puur voor de 'heb' twee Pakistaanse damast messen (heel mooi). Ik slijp alles scheermes scherp. Als je wil weten hoe je een Molenmejes moet behandelen geef dan een seintje. Veel succes met julie blog. Gtx. Louis.
Ohmydish plaatste op 30-08-2021 om 10:00:55
Gravatar van Ohmydish Hallo Louis, dankjewel voor je leuke bericht! Dat zou wat zijn als we toen al direct, toen we thuis nét internet kregen, al een site over koken waren begonnen :-) De Nakiri messen zijn ook prachtig! Ik heb zelf een aantal Globals naast de Sabatier messen, die ik erg fijn vindt door hun lichtgewicht en dunne blad. Ik gebruik een waterslijper om mijn messen te slijpen. Altijd benieuwd hoe anderen hun messen behandelen, dus kom maar door! Veel liefs, Véronique

Wil je een reactie achterlaten?


Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.