Ohmydish.nl


Reacties op 25 x makkelijke maaltijden

In een handomdraai zet je een zelfgemaakte makkelijke maaltijd op tafel, dat wil toch iedereen! In dit overzicht voor ieder wat wils met 25 makkelijke maaltijden.

Denise plaatste op 07-09-2020 om 11:45:59
Gravatar van Denise Hallo Veronique jou gerechten vind ik ontzettend lekker. Wij koken erg graag. Nu hebben wij een nieuwe super grote gietijzeren stoof pan die ook in de oven kan. Nu willen wij graag recepten van Lamsbout . Kan je ons helpen? Al vast bedankt. Denise en Debby Groen.
Ohmydish plaatste op 07-09-2020 om 12:26:15
Gravatar van Ohmydish Hoi Denise en Debby, dankjulliewel! Heel leuk om te horen, bedankt voor jullie bericht. Ik heb ook zo'n grote (Creuset) pan, ontzettend fijn! Ik heb een recept voor lamsbout, oorspronkelijk voor in de slowcooker maar ik heb de bereidingswijze voor de braadpan er ook bij gezet voor je: https://ohmydish.nl/recept/langzaam-gegaarde-lamsbout-zonder-been/ Is dit wat jullie zoeken, of bedoelen jullie totaal iets anders? Dan help ik jullie graag verder, fijne dag!

Wil je een reactie achterlaten?


Winter recepten

Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.