Wat is een aanzetstaal?
😍 0Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Wat is een aanzetstaal?

Wat is een aanzetstaal en waar wordt deze van gemaakt?

Kookstand Zet aan om te voorkomen dat het scherm uitgaat tijdens het koken.

Deel deze blog via:

Véronique Pouw

Geschreven door Véronique

Geplaatst op 01-12-2016.

Bijgewerkt op: 28-01-2017

Een aanzetstaal is een ruw metalen of keramische staaf met een handvat. Een aanzetstaal wordt gebruikt door randen van een (koks)mes te slijpen. Een aanzetstaal is alleen geschikt voor messen met een gladde snijrand. Een aanzetstaal moet van harder materiaal gemaakt zijn dan het mes om eventuele nieuwe beschadigingen te voorkomen. Aanzetstaal Aanzetstaal
Ga terug naar het overzicht van de Kennisbank voor koken.

Wat vind je van deze blog?

0 waarderingen
😍
0
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
0 reacties op "Wat is een aanzetstaal?"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.